Отеплення та розморожування харчових продуктів - Масліков, Максим Михайлович (My University, 2010)
Розглянуті способи та обладнання для отеплення та розмороження харчових продуктів, зміни, що відбуваються у продуктах під час розморожування та отеплення. The methods and equipment for warming and defrosting foods, changes, occurring in foods during defrosting and warming are considered.
Keywords: харчові продукти; foods; розморожування; warming; defrosting; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв