Використання вторинної сировини тваринного походження у технології м'ясопродуктів - Віхоть, Катерина Олександрівна; Страшинський, Ігор Мирославович; Гончаров, Георгій Іванович (My University, 2017)
Важливу роль у виробництві якісних м’ясних виробів займає вторинна сировина тваринного походження, яка при раціональному використанні дозволяє покращити технологічні властивості готової продукції. Основними джерелами вторинної сировини тваринного походження є білок свинячої дерми, кров, суха молочна сироватка. An important role in the production of quality meat products covers a secondary raw material animal is the rational use improves the technological properties of the finished product. The main sources of secondary raw animal protein is pig dermis, blood, whey powder.
Keywords: вторинна сировина тваринного походження; білок свинячої дерми; кров; сироватка молочна суха; secondary raw material; protein pig dermis; blood; whey powder; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів