Бартошак, Іван Вікторович2023-04-192023-04-192023Бартошак, І. В. Удосконалення технології пасти сирково-вершкової з харчовими волокнами та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 35 т за зміну : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іван Вікторович Бартошак ; наук. керівник Олена Олександрівна Онопрійчук. – Київ, 2023. – 140 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40276otherсир кисломолочнийсирково-вершкова пастапюре топінамбуратехнологіяобладнанняхарчова цінністькафедра технології молока і молочних продуктівУдосконалення технології пасти сирково-вершкової з харчовими волокнами та впровадження наукової розробки на підприємстві потужністю переробки молока 35 т за змінуOther