Стан та динаміка розвитку підприємств харчової промисловості - Маньгора, О. В. (My University, 2012)
В статті розкрито стан та динаміка розвитку підприємств харчової промисловості України в цілому та Вінницької області зокрема. Обґрунтовано доцільність розвитку підприємств плодоовочевої консервної промисловості у Вінницькій області з врахуванням природних та економічних факторів. In the article the state and dynamics of food Ukraine industry in general and in particular Vinnitsa region. grounded feasibility of fruit and vegetable canning industry enterprises in Vinnytsia region, taking into account natural and economic factors.
Keywords: продовольча безпека; харчова промисловість; розвиток; food security; food industry; development