Відеофільм як засіб навчання іноземній мові у немовному закладі - Климова, Олена Вікторівна (My University, 2011)
В статті розглянуто питання доцільності використання відеофільмів на заняттях з англійської мови, створення та застосування методичних рекомендацій для опрацювання відео фрагментів фільмів. Показано приклади завдань до фільму, який розділено на шість фрагментів, продемонстровано систему вправ. Ключові слова: комунікативний підхід, аудіювання, відеофільм, система вправ, методика використання.

The problems of video films’ usage on the lessons of English, creation and application of Method Guides have been analyzed. Examples of tasks and the system of exercises to the film are shown. The film is divided into six fragments. The author considers the work aimed to demonstrate the efficiency of such methodology. Key words: communicative approach, listening, video film, system of exercises, methodology of usage.
Keywords: комунікативний підхід; аудіювання; відеофільм; система вправ; методика використання; communicative approach; listening; video film; system of exercises; methodology of usage; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації