Розвиток винного туризму на Закарпатті - Басюк, Дарія Іванівна; Скорченко, Оксана Вікторівна (My University, 2012)
Винний туризм у Закарпатті стає дедалі популярнішим серед туристів, свідченням цього є опитування експертів, проведенні у січні 2010 р. в м. Ужгороді. Доцільно розробляти нові маршрути пов’язані з винним туризмом, проводити винні фестивалі, готувати цікаві пропозиції для виходу на світовий ринок туристичних послуг. Wine tourism in our region is becoming more popular among tourists, is evidence of this survey experts held in January 2010 in the city. Uzhgorod. It is advisable to develop new routes related to wine tourism, wine festivals hold, prepare interesting proposals for the world market of tourist services.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; туристичні послуги; винний туризм; Закарпаття; Transcarpathia; travel services; wine tourism