Регенерація глауконіту для повторного використання в очищенні сортівок - Мельник (Ткачук), Наталія Андріївна; Мельник, Людмила Миколаївна (My University, 2011)
Досліджена здатність глауконіту відновлювати свої адсорбційні властивості по очистці сортівок від небажаних домішок. Встановлена кратність відновлення глауконіту парою. Приведені результати десорбції продуктів з поверхні глауконіту за допомогою температурно-програмованої десорбціонної масспектрометрії. The ability of glauconite recover their adsorption properties to clean water-alcohol solutions of unwanted impurities. The installed multiple recovery pair of glauconite. The results of the desorption of products from the surface of glauconite by temperature-programmed desorption mass spectrometry.
Keywords: водно-спиртові розчини; регенерація; глауконіт; water-alcohol solutions; regeneration; glauconite; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв