Селекційна цінність ліній і сортів пшениці м'якої озимої в умовах Лісостепу України - Кочмарський, Валентин Сергійович; Замліла, Надія Петрівна; Вологдіна, Галина Борисівна; Туренко, Т. Д.; Гуменюк, О. В. (My University, 2018)
Проаналізовано селекційну цінність та сортоутворюючу здатність ліній та сортів пшениці м'якої озимої за результатами конкурсного і попереднього сортовипробувань лабораторії екологічної селекції Миронівського інституту пшениці. Selection value and variety-forming ability of bread winter wheat lines and varieties resulted from competitive strain test and prove preliminary strain test at laboratory of ecological breeding of The V.M. Remeslo Myronivka Institute of Wheat have been analyzed.
Keywords: пшениця озима; сорт; сортовипробування; селекційна цінність; сортоутворююча здатність; winter wheat; sort; sortoispitanie; selection value; variety-forming ability