Солодка страва з червоної смородини для закладів ресторанного господарства - Педченко, Світлана Володимирівна; Фурманова, Юлія Петрівна (My University, 2018)
У публікації описано результати досліджень із вдосконалення яблучного мусу за допомогою пюре із ягід червоної смородини. The publication describes the results of research on the improvement of apple mousse with red currant berries.
Keywords: червона смородина; red currant; sweet dish; солодка страва; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції