Педченко, Світлана ВолодимирівнаФурманова, Юлія Петрівна2021-03-112021-03-112018Педченко, С. В. Солодка страва з червоної смородини для закладів ресторанного господарства / С. В. Педченко, Ю. П. Фурманова // Сучасні тенденції розвитку харчових технологій в умовах європейської інтеграції : збірник тез Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, 16 травня 2018 р. – Київ : ККІБП, 2018. – С. 60–61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32858У публікації описано результати досліджень із вдосконалення яблучного мусу за допомогою пюре із ягід червоної смородини. The publication describes the results of research on the improvement of apple mousse with red currant berries.otherчервона смородинаred currantsweet dishсолодка стравакафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСолодка страва з червоної смородини для закладів ресторанного господарстваThesis