Перепелиця, Олександр ПетровичКоваль, Тетяна ВолодимирівнаІщенко, Віра МиколаївнаСамчук, Анатолій Іванович2016-03-102016-03-102013Про перспективи використання дефекату цукрового виробництва / О. П. Перепелиця, Т. В. Коваль, В. М. Іщенко, А. І. Самчук // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22390Утилізація відходів харчової промисловості є актуальним напрямом сучасної екохімії. Це повною мірою відноситься до відходу цукрової промисловості - кальційкарбонатного осаду (дефекату). Як дослідні об’єкти в даній роботі були взяті проби дефекату Томашпільського та Капітанівського цукрових заводів. Disposal of the food industry are important areas of modern biochemistry. This fully applies to the departure of the sugar industry - kaltsiykarbonatnoho sediment (defekatu). As research objects in this paper were taken samples defekatu Tomashpil Kapitanivka and sugar mills.uk-UKкафедра харчової хіміїутилізація відходівдефекат цукровийекохіміяwaste managementdefekat sugareco chemistryПро перспективи використання дефекату цукрового виробництваOther