Пшенична, Тетяна ВолодимирівнаГрек, Олена Вікторівна2021-04-282021-04-282020Пшенична, Т. В. Розроблення критеріїв вибору ягідної сировини в якості коагулянту білків молока / Т. В. Пшенична, О. В. Грек // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 10-11 листопада 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 191-193.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33722Розроблено критерії вибору ягідної сировини, як коагулянту для термокислотного осадження білків молока. Доведено відповідність ягід чорної смородини вимогам за регіональною доступністю, врожайністю, наявністю промислових форм перероблення, рівнем органічних кислот та вітаміну С.The criteria for the selection of berry raw materials as a coagulant for thermo acid coagulation of milk proteins have been developed. The compliance of black currant berries with the requirements for regional availability, productivity, the presence of industrial processing forms, the level of organic acids and vitamin C has been proven.ягідна сировинатермокислотна каогуляціякоагулянтberry raw materialsthermo acid coagulationcoagulantкафедра технології молока і молочних продуктівРозроблення критеріїв вибору ягідної сировини в якості коагулянту білків молокаThesis