Іноземна мова (англійська мова) - Климова, Олена Вікторівна (My University, 2012)
Навчальний посібник призначений для студентів І курсу всіх напрямів підготовки бакалаврів денної та заочної форм навчання. Даний посібник розрахований на студентів, які вивчають англійську мову з метою використання її в професійній діяльності, в практичній роботі за кордоном або в межах країни при роботі зі спеціальною іноземною літературою. Мета даного навчального посібника – сформувати та розвинути граматичні навички та навички розуміння та перекладу граматичних структур.

This text-book is for the first year bachelor students of all branches of full and distant education. The text-book can be used by students who study English to use it in their professional activity, in practical work abroad or to work with special foreign literature. The aim of this text-book is to form and to develop grammar and interpretation skills of grammatical structures.
Keywords: англійська мова; граматика; пасивний стан; інфінітив; граматичні навички; The English language; grammar; passive voice; infinitive; grammar skills; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації