Біологічне очищення стічних вод в бурякоцукровому виробництві - Богданович, Н. М.; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Хомічак, Любомир Михайлович; Запольський, Анатолій Кирилович (My University, 2006)
Дана характеристика різних категорій стічних вод цукрових заводів. Наведено результати очищення цих стічних вод анаеробно-аеробним способом. Запропоноване використання активного мулу для стимуляції росту рослин. The characteristics of different types of waste water of sugar factories. The results of treatment of sewage anaerobic-aerobic process. Proposed the use of the activated sludge to stimulate plant growth.
Keywords: стічні води цукрових заводів; біохімічне очищення; біогаз; стимуляція рослин; wastewater sugar mills; biochemical purification; biogas; stimulating plants; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології цукру і підготовки води