Методика проведення електронних перевірок суб'єктів господарювання - Шкапко, Ірина Ігорівна; Духновська, Людмила Миколаївна (My University, 2014)
Згідно Закону України № 5503-УІ від 20Л 1.2012 р. в українському податковому законодавстві з'явилося зовсім нове поняття - електронна перевірка. Документальною невиїзною позаплановою електронною перевіркою вважається перевірка, що проводиться на підставі заяви, поданої платником податків з незначним ступенем ризику до контролюючого органу, в якому він перебуває на податковому обліку. Розглянемо методику проведення електронних перевірок суб'єктів господарювання. According to the Law of Ukraine № 5503-UI 20L of 1.2012 g. In Ukrainian tax legislation was an entirely new concept - electronic check. Documentary unscheduled off-electronic checking is test that is based on the application submitted by the taxpayer with little risk to the supervisory body where it is on the tax records. Consider method of electronic inspections of businesses.
Keywords: електронні перевірки; суб'єкти господарювання; платник; electronic check; entities; payer; кафедра обліку і аудиту