Шкабура, Софія СергіївнаКобець (Задорожня), Олена СергіївнаАрпуль (Олексійчук), Оксана ВолодимирівнаДоценко, Віктор Федорович2018-04-062018-04-062016Патент на корисну модель № 109698 UA, МПК (2016.01) A21D 23/08. Кекс «Подолянка» / Шкабура С. С., Кобець О. С. , Арпуль О. В. , Доценко В. Ф. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u201603671 ; заявл. 06.04.2016 ; опубл. 25.08.2016, Бюл. № 16, 2016 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26893Кекс містить борошно пшеничне вищого сорту, жир, цукор-пісок, яйця курячі, ядра кеш'ю, вуглекислий амоній, есенцію ванільну. Як жир використовується масло вершкове та додатково містить клітковину яблучну, олії зародків пшениці та рижієву, емульгатор. The cake contains flour of high quality wheat, fat, sugar-sugar, chicken eggs, cashews, carbonic acid, vanilla essence. How fat is used butter butter and additionally contains apple fiber, wheat germ oil and rhizhia, an emulsifier.uk-UKборошняні кондитерські виробиflour confectioneryхарчуванняfoodнапівфабрикатиsemi-finished productsкафедра готельно-ресторанної справиКекс «Подолянка» (Патент на корисну модель № 109698)Other