Різновиди тригонометричних рівнянь на ЗНО - Мазур, Олег Костянтинович (My University, 2019)
В статті представлено основні типи тригонометричних рівнянь та способи їх розв’язання. The article presents the main types of trigonometric equations and the methods of their solution.
Keywords: тригонометричні рівняння; синус; косинус; тангенс; котангенс; trigonometric equations; sinus; cosine; tangent; cotangent; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.