Солодко, Лілія МиколаївнаСімахіна, Галина Олександрівна2018-05-142018-05-142018Патент UA № 123419 МПК A23L 13/60, A23L 13/40, A23L 33/185 (2016.01) М'ясо-рослинні кулінарні вироби / Солодко Л. М., Сімахіна Г. О.; заявник і патентовласник Нац. ун-т харчових технологій. № u 201709390 ; заявл. 25.09.2017 ; опубл. 26.02.2018, Бюл. № 4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27407М'ясо-рослинні кулінарні вироби містять подрібнене м'ясо (котлетне м'ясо), цибулю і добавку, а для панірування - сухарі. Як добавки містять білоквмісний напівфабрикат із зеленої маси цукрового буряку, портулаку та черемші, воду для відновлення, сіль харчову, перець чорний мелений. Meat and vegetable culinary products contain crushed meat (cutlet meat), onion and an additive, and for panning - crackers. As supplements contain protein-containing semi-finished products of green mass of sugar beet, purslane and ramsons, water for recovery, food salt, black pepper milled.кафедра технології оздоровчих продуктівкулінарний вирібкотлетне м'ясочеремшапортулакзелена масаcutlet meatramsonspurslaneplant green massМ'ясо-рослинні кулінарні вироби (патент на корисну модель № 123419)Other