Рябченко, Наталія Олександрівна2014-04-072014-04-072010Рябченко, Н. О. Вміст нітратів – показник безпечності розсільних сирів / Н. О. Рябченко // Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування : зб. тез доповідей за матеріалами всеукраїнської конференції, 27-29 березня 2010 р. – К.: Київ. політехн. ін-т., 2010. – Ч. 2. – С. 83-84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13681Розглянуто питання щодо вмісту нітратів у розсільних сирах. Обґрунтовано доцільність постійного контролю безпечності розсільних сирів, в тому числі вмісту нітратів. The issue of nitrate content in brine cheeses is considered. The expediency of continuous monitoring of safety brine cheese - including nitrates.uk-UKрозсільний сирякістьнітратиpickled cheesequalitynitratesкафедра експертизи харчових продуктівВміст нітратів - показник безпечності розсільних сирівThesis