Онофрійчук, Оксана СергіївнаЄрмакова, Сніжана СергіївнаМоренець, Аліна Олександрівна2019-11-262019-11-262018Онофрійчук, О. С. Низькокалорійні помадні цукерки / О. С. Онофрійчук, С. С. Єрмакова, А. О. Моренець // Проблеми формування здорового способу життя у молоді : ХI Всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених та студентів з міжнародною участю, 4–6 жовтня 2018 р., м. Одеса. – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2018. – С. 71-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30433У тезі відображені результати досліджень, присвячених удосконаленню технології неглазурованих помадних цукерок, що виготовлені без традиційного цукру – сахарози. Проаналізовано переваги інноваційного цукру – тагатози. Досліджено вплив тагатози на параметри процесу помадоутворення та формування виробів. Підібрано раціональну комбінацію рецептурних інгредієнтів з метою отримання цукерок з дрібнокристалічною структурою. The thesis reflects the results of studies devoted to the improvement of the technology of unglazed fondant sweets made without traditional sugar - sucrose. The advantages of innovative sugar - tagatose are analyzed. The influence of tagatoses on the parameters of the process formation of fondant and formation of products is investigated. A rational combination of prescription ingredients is selected in order to produce small crystal structure fondant .uk-UKпомадні цукеркитагатозафруктозакристалізаціяцукровий діабетfondant sweetstagatosefructosecrystallizationdiabetesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНизькокалорійні помадні цукеркиThesis