Грек, Олена ВікторівнаПетрина, Алла БогданівнаТимчук, Алла Вікторівна2012-06-132012-06-132008Грек, О. В. Технологія спреду з наповнювачем / О. В. Грек, А. Б. Петрина, А. В. Тимчук // Таврійський науковий вісник.– 2008. – Випуск 57. - С. 92 – 96.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1418Розроблена нова технологія виробництва спреду з наповнювачем, яка передбачає часткову заміну сухого знежиреного молока (маслянки) функціонально-технологічним інгредієнтом – екструдатом рису або пшениці. Встановлено, що його введення дозволяє покращити консистенцію, підвищити харчову та біологічну цінність готового продукту.otherхарчуванняnutritionспредплазмаекструзіяжирмаслянкаspreadplasmaextrudateproteinfatbuttermilkкафедра технології молока і молочних продуктівТехнологія спреду з наповнювачемArticle