Пристрій для формування шару штучних виробів (Патент на корисну модель № 124243) - Валіулін, Геннадій Раіфович; Костюк, Володимир Степанович; Соколенко, Анатолій Іванович; Шевченко, Олександр Юхимович; Михайловський, Костянтин Володимирович (My University, 2018)
Корисна модель належить до пакувальної техніки, а саме до обладнання транспортних систем, які використовуються для накопичування і формування шару штучних виробів перед подальшим їх укладанням в транспортну тару, і може бути використана в харчовій, медичній, хімічній, фармацевтичній та інших галузях народного господарства. The utility model refers to packaging equipment, namely, the equipment of transport systems used for the accumulation and formation of a layer of artificial products before they are put into transport containers, and can be used in the food, medical, chemical, pharmaceutical and other sectors of the national economy.
Keywords: пакувальна техніка; транспортні системи; тара; виріб штучний; packaging technique; transport systems; the product is artificial; container; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв