Альтернативний підхід до визначення інтегрального показника оптимальної структури капіталу будівельного підприємства - Михайлик, Ольга Михайлівна (My University, 2016)
У статті розглянуто можливість застосування таксономічного аналізу для оцінки оптимальної структури капіталу будівельного підприємства (на прикладі ПАТ «Трест Київміськбуд-3»). З використанням даного підходу проведено аналіз динаміки показників діяльності підприємства та показників, що характеризують структуру його капіталу, визначено вплив даних показників на ефективність управління підприємством.The article examines the possibility of using taxonomic analysis for estimation of the optimal capital structure building enterprise ("Trest Kyivmiskbud-3"). With using of this approach is analyzed the dynamics of indicators enterprise activity and indicators of the structure of its capital, analyzed the influence of these indicators on the efficiency of enterprise management.
Keywords: структура капіталу підприємства; capital structure of the enterprise; оптимізація структури капіталу підприємства; optimization of capital structure of the enterprise; таксономічний аналіз; taxonomy; матриця спостережень; matrix of observations; інтегральний показник; integral indicator; кафедра економіки і права