Удосконалення процесу біодеструкції забруднень стічних молокопереробних підприємств - Семенова, Олена Іванівна; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2005)
Охарактеризовані стічні води молокозаводу. Для їх очищення запропоноване використання аеротенків. Для інтенсифікації процесу використовується стимуляція активного мулу електричним струмом.

Author examined wastewater milk. For their treatment proposed use of air tanks. To intensify the process used stimulation activated sludge electrocution.
Keywords: електричний струм; electric current; стічні води; молокозавод; аеротенк; wastewater; dairy; aeration tanks; кафедра екології та екоменеджменту