Цирульнікова, Віта Валентинівна2015-12-142015-12-142012Цирульнікова, В. В. Застосування цукрозамінника з унікальними властивостями у закладах ресторанного господарства / В. В. Цирульнікова // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 - 30 жовтня 2012 р. – К. : НУХТ, 2012. – С. 102-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21966Доведено, що мальтит не піддається метаболізму бактеріями ротової порожнини, які, розщеплюючи цукор або крохмаль, виділяють кислоти, тобто не сприяє порушенню зубної емалі і розвитку карієсу. Враховуючи, що, подібно до інших поліолів, мальтит може надавати у великих дозах послаблюючий ефект, його не рекомендують застосовувати більше 100г на день. Послаблюючий ефект спостерігається і при більш низьких дозах (ЗО...50 г в день).кафедра готельно-ресторанної справикондитерські виробиресторанне господарствоцукрозамінниккондитерские изделияресторанное хозяйствосахарозаменительrestaurant managementsweetenerconfectioneryЗастосування цукрозамінника з унікальними властивостями у закладах ресторанного господарстваThesis