Бойко, Ірина Анатоліївна2014-02-252014-02-252013Бойко, І. А. Економічна доступність продуктів харчування в Україні / І. А. Бойко // Аспекти прогнозування економічного та соціального розвитку країн : зб. наук. праць з актуальних проблем економічних наук / Наукова організація «Перспектива». У 2-х частинах. – Дніпропетровськ : Гельветика, 2013. - Ч. 1. – С. 38-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12789Статтю присвячено характеристиці економічної та фізичної доступності основних продуктів харчування для населення України. Здійснено розрахунок основних індикаторів продовольчої безпеки, що характеризують доступність продуктів харчування, та проведено аналіз залежності споживання продуктів харчування від рівня доходів населення.продукти харчуваннядиференціація споживанняпродовольчі товарипродукты питаниядифференциация потребленияпродовольственные товарыfooddifferentiation of consumptionfoodкафедра економіки праці та менеджментуЕкономічна доступність продуктів харчування в УкраїніOther