Гусятинська, Наталія АльфредівнаЛіпєц, Антон АдамовичРоманченко, Наталія МиколаївнаТетеріна, Світлана МиколаївнаКосенко, Катерина ІгорівнаБондар, Лариса Миколаївна2013-11-052013-11-052010Патент на корисну модель 51733 UA, МПК (2009) C13D 1/00 Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю / Гусятинська Н. М., Ліпєц А. А., Романченко Н. М., Тетеріна С. М., Косенко К. І., Бондар Л. М. ; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2010 02098; заявл. 25.02.2010; опубл. 26.07.2010, Бюл. № 14, 2010 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10978Спосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю, що включає розчинення тростинного цукру-сирцю промивною водою і введення дезінфектанту, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують водний розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти у кількості 0,0001-0,0007 % до маси цукру-сирцю, який безперервно вводиться у промивну воду.uk-UKцукор-сирецьантимікробна діямікрмікробіологічні процесимікроорганізмидезінфекціямікробіологічні процесидезінфекційний засібmicroorganismseed sugarmicrobiological processesa disinfectantantimicrobic actionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб дезінфекції клеровки тростинного цукру-сирцю (Патент на корисну модель № 51733)Other