Бандуренко, Галина МихайлівнаБессараб, Олександр СеменовичЛевківська (Музика), Тетяна МиколаївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаГейнце, Вікторія ВіталіївнаТурчин, Владислав Юрійович2015-04-022015-04-022015Патент на корисну модель № 97180 U Україна, А23L 1/06 Ікра з моркви вітамінізована / Г. М. Бандуренко, О. С. Бессараб, Т. М. Левківська, І. Л. Корецька, В. В. Гейнце, В. Ю. Турчин ; власник НУХТ. - № u 2014 06539; заявл. 11.06.2014; опубл. 10.03.2015, Бюл. № 5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20033Повидло морквяне вітамінізоване, що містить пюре овочеве, цукор, лимонну кислоту, яке відрізняється тим, що як пюре містить пюре з моркви та додатково містить аскорбінову кислоту. Carrot jam vitaminized containing vegetable puree, sugar, citric acid, characterized in that the puree contains puree of carrots and further comprising ascorbic acidotherпюреаскорбінова кислотаморкваповидлоpureeascorbic acidjamсarrotкафедра технології консервуваннякафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїПовидло морквяне вітамінізоване (Патент на корисну модель № 97180)Other