Особливості досягнення скорочення викидів забруднюючих речовин в теплоенергетиці України - Вольчин, Ігор Альбінович; Буляндра, Олексій Федорович (My University, 2014)
Високий рівень викидів забруднюючих речовин на ТЕС України пов'язаний з тим, що існуючий парк газоочисного устаткування на вугільних ТЕС України представлений лише пиловловлювачами.
Keywords: промислові викиди; ТЕС; димові гази; десульфуризація; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки