Управління адаптацією підприємств до ринкових умов господарювання - Прокіп, Мар'яна Іванівна; Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2014)
У наш час поширеною є концепція підприємства як живого організму, якому в процесі своєї життєдіяльності необхідно ефективно взаємодіяти з середовищем функціонування. Даний процес не є саморегулюючим і потребує втручання. Тому виникає необхідність управління адаптацією підприємства до ринкових умов господарювання. Nowadays common is the concept of the enterprise as a living organism, which in the course of their life must effectively interact with the environment of operation. This process is not self-regulating and requires intervention. Therefore there is a need to manage enterprise adaptation to market conditions.
Keywords: управління; підприємство; умови господарювання; management; enterprise; economic conditions; кафедра економіки і права