Гусятинська, Наталія АльфредівнаКупчик, Михайло ПетровичЩербатий, Олександр ПетровичЛіпєц, Антон АдамовичТетеріна, Світлана МиколаївнаГусятинський, Микола ВолодимировичРешетняк, Людмила РасуловнаКасян, Ірина Миколаївна2014-02-112014-02-112009Патент на корисну модель 42253 UA, МПК (2009.01) C13В 99/00 Спосіб дезінфекції при зберіганні коренеплодів цукрових буряків у кагатах / Гусятинська Н. А., Купчик М. П., Щербатий О. П., Ліпєц А. А., Тетеріна С. М., Гусятинський М. В., Решетняк Л. Р., Касян І. М.; заявник Національний університет харчових технологій Національної академії наук України. — № u 2009 01150; заявл. 13.02.2009; опубл. 25.06.2009, Бюл. № 12, 2009 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12637Спосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах, що включає відділення домішок від коренеплодів, оброблення коренеплодів дезінфікуючим розчином під час закладання у кагати, який відрізняється тим, що як дезінфектант використовують 0,02-0,06 % розчин натрієвої солі дихлорізоціанурової кислоти. Method of disinfection at storage of sugar beet in the storages that includes separation of impurity from root crops, a sprinkling disinfecting solution of root crops a in storages characterized in that the disinfectant used as a solution containing 0,02-0,06% sodium salt dikhlorizotsianurovy acid.uk-UKцукрові бурякикагатна гнилькагатидезінфектантмікробіологічні процесиsugar beetsrot of cagatmicrobiological processesstoragemean of disinfectionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиСпосіб дезінфекції при зберіганні цукрових буряків у кагатах (Патент на корисну модель № 42253)Other