Дробот, Віра ІванівнаСильчук, Тетяна АнатоліївнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаПетришин, Наталія Зеновіївна2012-12-132012-12-132006Дробот, В. І. Підвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможності / В. І. Дробот, Т. А. Сильчук, Н. О. Фалендиш, Н. З. Петришин // Зернові продукти і комбікорми. - 2006. - № 4. - С. 36-38.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4328В статті проведено аналіз стану сучасного хлібопекарського виробництва, представлені способи підвищення якості хлібобулочних виробів в залежності від хлібопекарських властивостеи борошна та створення виробів з функціональними, оздоровчими властивостями. The analysis of the state of modern bakery production is conducted in the article, presented methods of upgrading of bakery products depending on break-making properties of flour and creation of products with functional properties.uk-UKхлібобулочні виробихлібопекарські властивості борошнасуха пшенична клейковинаферментні препаратихлібобулочні виробихлібопекарські властивості борошнасуха пшенична клейковинаферментні препаратиbakery productsbreak-making propertiesdry wheat glutenenzyme preparationsкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПідвищення якості хлібобулочних виробів – шлях до їх конкурентоспроможностіArticle