Особливості використання сценарно-цільового підходу для управління технологічними комплексами неперервно-періодичного типу - Власенко, Лідія Олександрівна (My University, 2013)
У доповіді представлені результати системного аналізу на основі сценарно-цільового підходу при управлінні технологічними комплексами неперервно-періодичного типу. The results of systematic analysis on the basis of scenario-targeted approach for processing complex continuous-periodic type.
Keywords: базовий програф; табличний програф; сценарно-цільовий підхід; технологічний комплекс; пивоварне виробництво; scenario prograf; tabular prograf; scenario-targeted approach; processing complex; beer production; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка