Іванов, Сергій ВіталійовичГрек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2015-04-212015-04-212014Патент на корисну модель. № 95372 Україна; МПК А 23 С 23/00. Спосіб виробництва сиркового продукту / Іванов С. В., Грек О. В., Красуля О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 2014 06515 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 25.12.2014, Бюл. № 24.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20215Спосіб виробництва сиркового продукту, що включає одержання молочно-білкової основи, її охолодження, внесення наповнювачів та цукру, вимішування, фасування та охолодження, який відрізняється тим, що додатково вноситься яблучний пектин в клітковині в кількості 3,5–5,5 %, який перед внесенням у молочно-білкову основу піддають набуханню у пастеризованій сироватці, взятій у співвідношенні до цієї добавки як 3:1 з наступною тепловою обробкою за температури 93-97 °С із витримкою 4–5 хв та охолодженням до температури 18-22 °С. The method of manufacturing cheese products, including obtaining milk-protein basis, its cool, make filling and sugar, mixing, packaging and cooling, wherein additionally introduced apple pectin fiber in a number of 3,5-5,5%, which before making a protein in milk and subjected basis swelling in pasteurized whey taken in relation to this additive 3: 1, followed by heat treatment at a temperature of 93-97 ° C with exposure 4-5 minutes and cooled to a temperature of 18-22 ° C.otherсирковий продуктcheese productsклітковинаcelluloseкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівСпосіб виробництва сиркового продукту (Патент на корисну модель № 95372)Other