Прискорене визначення коефіцієнтів насичення нечистих цукрових розчинів і нормальної доброякісності меляс - Сінат-Радченко, Дмитро Євгенович (My University, 1966)
На основі літературних даних про прискорене визначення коефіцієнтів насичення нечистих цукрових розчинів була створена і випробувана установка, яка повністю вирішила цю задачу. On the basis of published data on the rapid determination of the coefficients of saturation of impure sugar solutions has been created and tested the installation, which completely solved the problem.
Keywords: коефіцієнт насичення; пересичення; coefficient of saturation; supersaturation; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки