Германчук, Юлія Вадимівна2023-04-182023-04-182023Германчук, Ю. В. Удосконалення системи НАССР виробництва пастеризованого яблучного нектару для ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» за ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Юлія Вадимівна Германчук ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2023. – 112 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40218otherкафедра експертизи харчових продуктівплан НАССРяблучний нектарбезпечністьудосконалення СУБХПДСТУ ISO 22000:2019Удосконалення системи НАССР виробництва пастеризованого яблучного нектару для ПрАТ «Білоцерківський консервний завод» за ДСТУ ISO 22000:2019Other