Консолідація капіталу як фактор забезпечення конкурентоспроможності країни - Матвєєв, В'ячеслав Васильович; Нікітіна, Тетяна Андріївна (My University, 2012)
У статті досліджується роль консолідації капіталу у забезпеченні економічного розвитку та конкурентоспроможності країни.

The article is devoted of the research a role of capital`s consolidation at the maintenance of country`s economic development and competitiveness.
Keywords: глобальна економіка; консолідація капіталу; міжнародна конкурентоспроможність країни; global economy; consolidation of the capital; country`s international competitiveness; кафедра економічної теорії; кафедра економіки праці та менеджменту