Бондар, Наталія ПетрівнаШаран, Лариса ОлександрівнаГубеня, Вячеслав ОлександровичПідтілок, Ірина Станіславівна2019-03-122019-03-122019Упровадження інноваційних способів організації робочого простору у закладах готельного господарства / Н. П. Бондар, Л. О. Шаран, В. О. Губеня, І. С. Підтілок // Young Scientist. - № 1 (65). - 2019. – С. 423-427.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28863Стаття присвячена організації інноваційних послуг у готельному господарстві. Досліджено ринок коворкінгу й хаб-просторів. Висвітлено шляхи їх упровадження на базі готелів ділового призначення. Охарактеризовано передумови виникнення, ро-звиток, перелік надаваних послуг, розкрито способи раціональної організації хаб-просторів. Визначено переваги відкритого робочого простору над тради-ційними офісами та бізнес-центрами. The article is devoted to the organization of innovative services in the hotel industry. The market of coworking and hub spaces is investigated. The ways of their implementa-tion on the basis of business hotels are highlighted. The prerequisites for the emergence, development, list of services pro-vided are described, the ways of rational organization of hub spaces are disclosed. The ad-vantages of open work space over traditional offices and business centers are defined.uk-UKготельне господарствоінноваційна послугаробочий простірковоркінгхаб-простірhotel industryinnovation serviceworking spacecoworkinghub spacesкафедра готельно-ресторанної справиУпровадження інноваційних способів організації робочого простору у закладах готельного господарстваArticle