Упровадження інноваційних способів організації робочого простору у закладах готельного господарства - Бондар, Наталія Петрівна; Шаран, Лариса Олександрівна; Губеня, Вячеслав Олександрович; Підтілок, Ірина Станіславівна (My University, 2019)
Стаття присвячена організації інноваційних послуг у готельному господарстві. Досліджено ринок коворкінгу й хаб-просторів. Висвітлено шляхи їх упровадження на базі готелів ділового призначення. Охарактеризовано передумови виникнення, розвиток, перелік надаваних послуг, розкрито способи раціональної організації хаб-просторів. Визначено переваги відкритого робочого простору над традиційними офісами та бізнес-центрами.
Keywords: інновації (готельно-ресторанний комплекс); коворкінг; хаб-простір; innovation service; coworking; hub spaces; кафедра готельно-ресторанної справи