Зінченко, Наталія ЮріївнаСімурова, Наталія ВячеславівнаЧайка, Євгеній2014-12-252014-12-252014Зінченко, Н. Досліждення змін біоорганічного комплексу пюре отриманого з топінамбура / Наталія Зінченко, Наталія Сімурова, Євгеній Чайка // Актуальні проблеми хімії та хімічної технології : всеукраїнська науково-практична конференція, 20–21 листопада 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 283-284.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19334Перспективною сировиною для отримання ррізноманітних дієтичниих продуктів харчування може бути топінамбур або земляна груша. Він відомий в Європі з XVIII століття. Як джерело біологічно активних речовин використовують бульби топінамбура. Promising raw material for rriznomanitnyh diyetychnyyh food may artichoke or artichoke. He is known in Europe from the XVIII century. As a source of biologically active substances used artichoke tubers.uk-UKтопінамбурпюредієтичні продуктиpureeartichokediet foodsкафедра харчової хіміїДосліждення змін біоорганічного комплексу пюре отриманого з топінамбураOther