Shpylivska, JuliaPopov, OlexandrYanenko, Larisa2015-05-262015-05-262015Shpylovska, J. Role of food additives in manufacturing of food products / J. Shpylovska, O. Popov, L. Yanenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 81 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015. – Ч. 4. – С. 296.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20775otherхарчові добавкинебезпечні продукти харчуванняякість їжіпищевые добавкиопасные продукти питаниякачество пищиfood additivesunsafe foodquality of foodкафедра іноземних мов професійного спрямуванняRole of food additives in manufacturing of food productsThesis