Аксіологія про природу цінностей - Михалевич, Артур Петрович; Панченко, Олександра Павлівна; Скуйбіда, Валерія Віталіївна; Кітов, Микола Григорович (My University, 2019)
Філософське вчення про природу цінностей, їх структуру та місце в життєдіяльності людини називається аксіологією. Особливістю сучасних цінностей є те, що вони мають відношення і до матеріальної,і до духовного життя. The philosophical doctrine of the nature of values, their structure and place in the life of man is called axiology. The peculiarity of modern values ​​is that they are related both to material and spiritual life.
Keywords: аксіологія; цінності; гармонія; harmony; values; axiology; кафедра гуманітарних дисциплін; кафедра технології молока і молочних продуктів