Обережно: пиво! - Попова, М. П. (My University, 2011)
У запалі боротьби з наркоманією тема алкогольної залежності у нас якось відійшла на другий план. А широка реклама пива тим часом робить свою справу. Пивний алкоголізм - проблема молоді, про яку все частіше говорять наркологи. Все більше і більше представників молодого покоління потрапляють під згубну залежність. Небезпека цього виду алкоголізму в тому, що непомірне вживання пива пом'якшує стадії захворювання, робить їх менш помітними. Відбувається непомітне звикання і алкогольна залежність. Головною небезпекою пивного алкоголізму є його негативний вплив на печінку, нирки, серце і мозок. In the heat of combat addiction alcohol dependency issue we somehow receded. A wide advertising of beer in the meantime does the job. Beer alcoholism - youth, which are increasingly speaking psychiatrist. More and more of the younger generation fall under the destructive addiction. The danger of this type of alcohol that excessive consumption of beer softens the stage of the disease, making them less noticeable. Is seamless addiction and alcohol addiction. The main danger of beer alcoholism is its negative effect on the liver, kidneys, heart and brain.
Keywords: пивний алкоголізм; пиво; захворювання; beer alcoholism; beer; disease; кафедра екології та екоменеджменту