Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів - Літвяк, Владімір Владіміровіч; Лісовська, Д. П.; Грабовська, Олена Вячеславівна (My University, 2011)
Наведено порівняльну оцінку властивостей різних видів крохмалю. Обґрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання модифікованого картопляного крохмалю для покращення якості та збільшення терміну зберігання хлібних виробів.

The comparative evaluation of properties of different types of starch is given. Described and experimentally verified the effectiveness of uses of modified potato starch to improve quality and increase shelf life of bread products.
Keywords: крохмаль; модифікований крохмаль; властивості; хлібні вироби; starch; modified starch; properties; bread products; кафедра технології цукру і підготовки води