Літвяк, Владімір ВладіміровічЛісовська, Д. П.Грабовська, Олена Вячеславівна2012-09-272012-09-272011Літвяк, В. В. Порівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробів / В. В. Літвяк, Д. П. Лісовська, О. В. Грабовська // Цукор України. - 2011. - № 4(64). - С. 48-54.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3061Наведено порівняльну оцінку властивостей різних видів крохмалю. Обґрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання модифікованого картопляного крохмалю для покращення якості та збільшення терміну зберігання хлібних виробів.The comparative evaluation of properties of different types of starch is given. Described and experimentally verified the effectiveness of uses of modified potato starch to improve quality and increase shelf life of bread products.otherкрохмальмодифікований крохмальвластивостіхлібні виробиstarchmodified starchpropertiesbread productsкафедра технології цукру і підготовки водиПорівняльна оцінка властивостей деяких видів крохмалю та їх вплив на якість хлібних виробівArticle