Шляхи підвищення харчової цінності халви - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2016)
В даній роботі досліджено спосіб отримання халви оздоровчої дії з використанням насіння льону, шроту з гарбузового насіння та ягідних порошків.
Keywords: халва; насіння соняшника; лляне насіння; шрот з гарбузового насіння; ягоди журавлини; ягоди чорноплідної горобини; композиція порошків; halva; pumpkin seed cake; cramberries; berries aronia; composition powder; кафедра технології оздоровчих продуктів