Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2019-04-222019-04-222016Башта, А. О. Шляхи підвищення харчової цінності халви / А. О. Башта // Харчові добавки харчування здорової та хворої людини : VІІ Міжн. наук.-практ. інтернет конф., 30-31 травня. - Кривий Ріг : Чернявський Д.О., 2016. – С. 47-49.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29023В даній роботі досліджено спосіб отримання халви оздоровчої дії з використанням насіння льону, шроту з гарбузового насіння та ягідних порошків.uk-UKхалванасіння соняшникалляне насінняшрот з гарбузового насінняягоди журавлиниягоди чорноплідної горобиникомпозиція порошківhalvapumpkin seed cakecramberriesberries aroniacomposition powderкафедра технології оздоровчих продуктівШляхи підвищення харчової цінності халвиThesis