Біорозкладальне паковання для харчових продуктів(Патент на винахід №113111) - Чорна, Анастасія Іванівна; Шульга, Оксана Сергіївна; Каржевська, Олександра Михайлівна; Арсеньєва, Лариса Юріївна (My University, 2015)
Винахід належить до біорозкладального паковання для харчових продуктів, що містить декстрин, карагінан, гліцерин та воду. The invention relates to biorozkladalnoho packaging for foodstuffs containing dextrin, carrageenan, glycerin and water.
Keywords: біорозкладальна упаковка; декстрин; гліцерин; Biodegradable packaging; dextrin; glycerin; кафедра експертизи харчових продуктів