Chugaeva, Nataliya2023-04-122023-04-122018Chuhaieva, N. Education of specialists of food technologies as a function of the teacher-tutor in higher educational institution / N. Chuhaieva // Наукові пошуки у ІІІ тисячолітті: соціальний, правовий, економічний та гуманітарний виміри : збірник тез ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 27–28 квітня 2018 р. – Кропивницький : ПВНЗ КІДМУ, 2018. – С. 216–218https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/40073The competence of the teacher-tutor of student’s academic group develops in the continuous and creative process of active doing his professional duties and facilitating the social development of students. Компетенція педагога-наставника студентської академічної групи розвивається у безперервному та творчому процесі активного виконання своїх професійних обов'язків та сприяння соціальному розвитку студентів.enкафедра гуманітарних дисциплінeducationspecialiststeacher-tutorосвітаспеціалістихарчові технологіїпедагог-наставникfood technologiesEducation of specialists of food technologies as a function of the teacher-tutor in higher educational institutionThesis