Khorunzha, ТetianaLukianets, Halyna2019-06-102019-06-102019Horunzha, T. Development of sauces for long-term storage / T. Horunzha, H. Lukianets // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11-12 квітня. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч. 3. - С. 548.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/29637enimproved recipelong-term storagesaucessausage productsудосконалений рецептдовготривале зберіганнясоусиковбасні виробикафедра іноземних мов професійного спрямуванняDevelopment of sauces for long-term storageThesis