Бовкун, Алла Олександрівна2013-12-232013-12-232008Бовкун, А. О. Функціональні властивості сироватки для дитячих продуктів / А. О. Бовкун // Харчова і переробна промисловість. – 2008. – № 11. – С. 16-17.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12387Використання білків сироватки у продуктах для дієтичного та дитячого харчування. Знайдено співвідношення казеїнів до білків сироватки у коров'ячому молоці та у жіночому. Гідролізати білків сироватки у дитячих сумішах – первинне джерело азоту із зниженими алергічними властивостями. The use of serum proteins in foods for dietary and baby food. We found the ratio of casein to whey proteins in cow's milk and in the female. Hydrolysates of whey protein in infant formula - the primary source of nitrogen with reduced allergenic propertiesβ-лактоглобулінальбумінказеїнсировоточні білкидитячі сумішіβ-lactoglobulinalbumincaseinwhey proteinsinfant formulaФункціональні властивості білків сироватки для дитячих продуктівArticle