Латенко, Наталія2014-07-102014-07-102014Латенко, Н. Фальсифікація твердих сичужних сирів / Н. Латенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 146-147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16047Тверді сичужні сири фальсифікують найчастіше шляхом асортиментної фальсифікації, заміни молочного білку соєвим, використанням рослинних жирів. Hard rennet cheeses are often falsified by falsifying product line, replace the milk with soy protein, the use of vegetable fats.uk-UKтверді сичужні сирифальсифікаціяfalsificationhard rennet cheesesФальсифікація твердих сичужних сирівOther