Іванов, Сергій ВіталійовичГрек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена ОлександрівнаЧепель, Наталія Василівна2015-05-122015-05-122014Патент на корисну модель № 95376 Україна, МПК А 23 С 21/00. Спосіб виробництва напою з молочної сироватки / Іванов С. В., Грек О. В., Красуля О. О., Чепель Н. В. ; Національний університет харчових технологій. – № u 2014 06524 ; заявл. 11.06.2014 ; опубл. 25.12.2014, Бюл. № 24https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20252Спосіб виробництва напою з молочної сироватки, який включає внесення наповнювача, перемішування, теплову обробку, який відрізняється тим, що в якості наповнювача використовується клітковина рослинна з висівок жита в кількості 1,5-3,5 %, яку перед внесенням до основного об’єму сироватки піддають набуханню у пастеризованій молочній сироватці, взятій у співвідношенні до цього наповнювача як (3,5-2,5):1. The method of manufacturing a drink with whey, which includes making filler mixing, heat treatment, characterized in that a filler used vegetable fiber from rye bran quantity 1,5-3,5%, which before entering into the bulk serum subjected to swelling in pasteurized milk serum, taken in relation to this as filler (3,5-2,5): 1.otherнапоїdrinksмолочна сироваткаwheyкафедра технології молока і молочних продуктівкафедра експертизи харчових продуктівСпосіб виробництва напою з молочної сироватки (Патент на корисну модель №95376)Other