Арсеньєва, Лариса ЮріївнаБондар, Наталія ПетрівнаМахинько, Валерій Миколайович2012-12-242012-12-242008Арсеньєва, Л. Ю. Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності / Л. Ю. Арсеньєва, Н. П. Бондар, В. М. Махинько // Наукові, науково-технічні та інноваційні розробки Національного університету харчових технологій. – 2008. – С. 3–4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4844Запропоновано розробки пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, збагаченого продуктами переробки сої, гороху і люпину. Proposed development of a wheat bread of high food value, enriched products of processing of a soya, peas, lupin.uk-UKхлібbreadбіологічна цінністьсолодсоягорохлюпинзакваскаполіпшувачbiological valuemaltsoybeanpeaslupinleavenenhancerкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра готельно-ресторанної справиХлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінностіArticle