Хлібобулочні вироби підвищеної біологічної цінності - Арсеньєва, Лариса Юріївна; Бондар, Наталія Петрівна; Махинько, Валерій Миколайович (My University, 2008)
Запропоновано розробки пшеничного хліба підвищеної харчової цінності, збагаченого продуктами переробки сої, гороху і люпину. Proposed development of a wheat bread of high food value, enriched products of processing of a soya, peas, lupin.
Keywords: хліб; bread; біологічна цінність; солод; соя; горох; люпин; закваска; поліпшувач; biological value; malt; soybean; peas; lupin; leaven; enhancer; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра готельно-ресторанної справи